A trollkodás Paganinije jókora követőtábort épített, akik beszopják a legvadabb ökörségeket is, amit híres emberek magyar származásáról állít a titokzatos álszaniszló.

Az Index megkereste és kikérdezte az utóbbi idők legnagyszerűbb szívatását megvalósító ismeretlent, akinek tényleg mindent elhisz a hinni akaró rajongótábor. A tréfamester Szaniszló Ferencnek, az összeesküvéselmélet-terjesztő mániákus tévésnek adta ki magát az fb-n, és rendszeresen posztol abszurd módon vicces szövegeket nagyon híres emberek eddig titkolt magyar származásáról, leírva igazi nevüket is. Paulo Coelho igazából Nyúl Pál, Taylor Swift pedig Sebes Szabó Aliz, és ezek csak kiragadott példák.

Az ismeretlen annyira jól adja a dilis sumerológust, hogy engem is jól megvezetett.

Eredetileg az egész úgy indult, hogy már a tököm kivolt attól a sok baromságtól, amit ez a fickó darál a tv-ben, az ismerőseim meg Facebookon állandóan osztogatták, meg igazat adtak a paranoiás gondolatainak. Elegem volt a sok ősmagyar-sumér-szkíta áltudósból is, akik folyton bizonygatják az igazukat, közben semmilyen bizonyítékot nem tudnak felmutatni, csak mindenbe a magyarságot vizionálják.

Ezt mondta többek között a mestertroll az Indexnek. Az álszaniszló arra tippel, hogy 10-ből 9 követője halálkomolyan elhiszi, hogy ő az ismert tévés.

Az álszaniszló legutóbbi Stephen William Hawkingot leplezte le, akinek a valódi neve Solymosi Vilmos István.