Kamu volt a Honfoglalás 2000 halpedikűrösöket ostorozó közleménye

Szilvásy György most szólt nekünk, hogy a reggeli, a terjedő halpedikűrök ellen kirohanó nyilatkozatot nem ők küldték ki, hanem egy ál-Honfoglalás 2000. A Cink hitelességének és tárgyilagosságának érdekében a teljes levelét közöljük:

Tisztelt Szerkesztőség!

Felhívták figyelmünket, hogy a mai napon, a Cink.hu oldalon A holdkóros nemzeti baloldal rátámadt az ázsiai halpedikűrösökre címmel, a Honfoglalás 2000 Egyesület nevében egy írást adtak közre. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megjelent ostobasághoz nincs közünk, ez nyilván lejárató szándékkal került az olvasók (olvasóik) elé. Ez, azonban nem tesz jót az egyébként tárgyilagos Cinknek, olvasóik az ilyen képtelen írásoknak nem adnak hitelt.

Javaslom: helyesbítsenek, a Holdkóros… címmel kezdődő írás nem az említett civil szervezettől származik. Érdemes megtenni, a Cink hitele érdekében.

Tisztelettel: Szilvásy György Honfoglalás 2000 Egyesület

​A holdkóros nemzeti baloldal rátámadt az ázsiai halpedikűrösökre

Őrület! A Honfoglalás 2000 Egyesület közleményben int: NE ENGEDJÜNK A HALPEDIKŰRÖSÖKNEK - BUDAPEST VIGYÁZZ! - PRÁGA MÁR ELESETT

Az SZDSZ-esből lett ex-MIÉP-es Szilvásy György által alapított Honfoglalás 2000 Egyesület lelkes használója az MTI Hyde parkjának, a Országos Sajtósszolgálatnak, ahol bárki bármit megjeltethet. Nemrég szóították fel bocsánatkérésra a svéd nagykövetet, üdvözölték Orbán Viktor és Kerényi Imre tervezett Magyar Krónikáját. Az ő másik nevük a Nemzet Szociáldemokraták.

És ők azok is, akik csütörtökön a legjobb magyar hozzászólást tették az ukrán válság alatt, ők ugyanis a rágógumisok hazaküldésével oldanák meg a szituációt:

A civil szervezet aggódik Magyarország, Európa jövője miatt. Amerika tovább nyomul, gyarmatosítja a ma még szabad kelet-európai országot. Ukrajna, vigyázz! Jön a yankee, hozza a Coca Colát, a rágógumit, a GMO-t, a szappanopera-kultúrát, a melegházasságot, a gender-elméletet, bankjait. Ukrajna! Őrizd meg európai értékeidet, piacaidat, önállóságodat, dúsan termő földedet. Magyarország? Elveszti 46 milliós piacát, vállalkozóink befektetési lehetőségeiket, Kárpátaljai honfitársaink munkanélkülivé válnak. Ukránok! Ne hagyjátok, hogy az USA, az EU és a NATO rátelepedjen országotokra. Ne higgyetek az ígéreteknek! Magyarországot már megszállták a multik, a bankok, a liberális hódítók. Rátok is ez vár, ha felültök az ígéreteknek. Rágógumisok, menjetek haza! Európa az európaiaké!

A Honfoglalás 2000 Egyesület jelen közleményét – melyet a Nemzeti Szociáldemokraták is támogatnak – megküldte Ukrajna budapesti nagykövetségének.

Ma pedig minderre rátettek egy lapátta és ezúttal egy szolgáltatószektor-beli ágazatot küldenének haza:

HONFOLGALÁS 2000 EGYESÜLET: NE ENGEDJÜNK A HALPEDIKŰRÖSÖKNEK - BUDAPEST VIGYÁZZ! - PRÁGA MÁR ELESETT

Civil szervezetünk aggodalommal figyeli a Nemzetünk fővárosában elszaporodó, thai masszázst és halpedikűrt kínáló üzleteket! Budapest, vigyázz! Prága történelmi belvárosát már ellepték a dekadens nyugat turistáinak olcsó kikapcsolódást kínáló üzletek, az egykor Arany Prága történelmi utcáinak kirakataiban holland, német, amerikai és angol családok mutogatják lábukat, mellyel eltaposni kívánják Közép-Európa országait! Ne engedjük, budapestiek! Ne engedjük, hogy egykor dicső Fővárosunk utcáit ellepjék a keleti bevándorlók által alapított halpedikűrös szalonok, melyek előtt Prágában is otromba kinézetű, zöld reklám "emberek" csalogatják a nemzeti gondolat megfolytóit, a nyugati imperialistákat, az elnyomókat, akik felmérni érkeznek Budapestre magyar hazánk elrabolható értékeit. Elég! Budapest a budapestieké!