Mindent át fogsz értékelni. Itt a Music FM & Lights Off szilveszteri bulijának záróakkordja látható, miután gyakorlatilag önkiszolgálóvá vált a ruhatár. (A posztot a Music FM közleményével frissítettük.)

A több ezres közönséget vonzó megabulit a Hungexpo G pavilonjában rendezték, csak éppen azzal nem törődött senki, hogy négy ruhatáros nem lesz elég kb. tízezer vendégre, így aztán jött, ami a videón látható.

Az Index cikkéből kiderül, hogy kabátok és értékek tűntek el, sokan kénytelenek voltak egy szál ingben hazamenni a farkasordító hidegben, mások pedig már a bejutásnál is tömegpánikra és tumultuózus jelenetekre panaszkodtak.

UPDATE: A Music FM az alábbi közleményt juttatta el a szerkesztőségünkhöz: "A 89.5 Music FM természetesen nagyon sajnálja, ami a Hungexpon zajlott szilveszteri partyn történt, de leszögezi, hogy a rádió csupán az est fellépőit adta, a rendezvény teljes lebonyolítását a Lights Off partiszervező cég végezte. A partiszervező cég vállalja a felelősséget a kialakult helyzetért.

Közös szilveszteri buliként lett az „Illegal Szilveszteri Party" meghirdetve, melynek technikai lebonyolítást, a beengedéstől és a ruhatárak üzemeltetéséig a Lights Off partiszervező cég végezte, a rádió a rendezvény promócióját és az élő közvetítést vállalta, valamit a programot biztosította. A szerencsétlen végkifejlet kialakulásában a Music FM teljesen vétlen – írja közleményében a 89.5 Music FM, hozzátéve, hogy a partiszervező cég vállalta is a felelősséget a kialakult helyzetért. A közlemény kitér arra is, hogy a rádió munkatársai az előkészületek során észleltek hiányosságokat a biztonsági szolgálat létszáma, a ruhatár és a beengedés kapcsán is, ezt jelezték is a Lights Off cégnek, mely ígéretet tett, hogy ezeket a party kezdetéig megoldják.

Advertisement

A Music Fm ennek tudatában adta a nevét a partyhoz. A rádiócsatorna információi szerint és elvárásainak eleget téve a Lights Off mindent megtesz, hogy a kialakult helyzetet orvosolja."