A kaposvári sajtónak eljuttatott anyagban Miháldinecz Gábor a heréket is leígéri a visszaeső erőszaktevőkről.

A Jobbik kaposvári képviselőjelöltje, az eddig Ifjúsági tagozatos Miháldinecz Gábor elküldött egy közleményt a Kapos Pontnak, amiben azt részletezi, hogy mit vállal a párt azoknak, akik rájuk szavaznak. Az elmúlt 24 évezés meg a Bajnaizás annyira nem különösen izgalmas téma, én félálmomból felkelve is ki tudnám találni, hogyan is libáznak a magyar szélsőjobbosok, pedig nekem a politika annyit jelent, hogy négyévente levonatozok egy vidéki középiskolába szavazni.

Nem sokkal, érdekesebb az, amikor minden kommentár nélkül Miháldinecz fogja magát és ilyen bombákat robbant a Jobbik céljairól:

Kémiai kasztrálás a nemi erőszakot elkövetők esetében

Halálbüntetés a legsúlyosabb gyilkosságok esetében

Cigány kérdés rendezése: érpataki modell… Szerintünk nem az emberi jogok az elsők, hanem az emberi kötelezettségek, kötelességek: emberi jogai annak vannak, aki ember módjára tud viselkedni!

...országgyűlési képviselők esetleges kettős állampolgárságának nyilvánosságra hozása

Hűha. Én azt hittem, hogy a kémiai kasztráció ügyét 2010-ben elfelejtették, amikor a jobbikos javaslatot nem tárgyalta az országggyűlés. A halálbüntetés témája idén szeptemberben is előjött a párt kommunikációjában, a cigánykérdésre rendezésére nekem Érpatak mint példa az örökös bruhahaa lesz. Hogy azoknak vannak-e emberi jogai, akik ember módjára tudnak viselkedni, hát nem tudom, kérdezzük meg a részegen asszonyt verő Balogh Józsefet, a kettős állampolgárság feszegetése meg már megint egy kódolt üzenet arra, hogy ki kelle már paterolni az országházból a zsidókat.

Miháldinecz - aki egyébként a Facebook-profilja szerint ugyanannyira rajong a szerepjátékokért, mint Székelyföld autonómiájáért - kicsit olyan, mintha elment volna mellette a pártjának kommunikációs gyorsvonata és még mindig az évekkel ezelőtti, azóta már elbukott dolgokat szajkózná.

[Kapos Pont]

Fotó: Facebook