A lanyhább hétvégét agresszívabb címmel egyensúlyozom. Hétvégi programajánló akár családosoknak is. Kihagytam valamit? Írd meg kommentben vagy küldd el a klagKUKACcink.hu címre.

SZOMBAT

Gardrób Közösségi Ruhavásár

Megint lehet vinni a megunt ruhákat és lecserélni más emberek megunt ruháira. A következő ilyen ruhavásár június 23-án lesz.

Mikor: 11:00
Hol: Akvárium Klub (V., Erzsébet tér)

Pieter Hugo exkluzív tárlatvezetése

A dél-afrikai művész maga tart tárlatvezetést a kiállításán. Regisztrálni muszáj, de ma reggel 10-kor még több mint 100 üres hely volt. Pieter Hugo This Must Be The Place című, Afrikában készült képeket bemutató fotókiállítása tegnaptól látható a Ludwigban.

Advertisement

Mikor: 15:00 - 16:00
Hol: Ludwig Múzeum (IX., Komor Marcell u. 1.)
Mennyi: 1300 HUF, regisztrálni itt kell

Home Brew Bar megnyitó

Ha jól értem, akkor a nemrég nyílt Élesztő nevű helyen elkezdenek egy sorozatot, amiben különböző magyar házisöröket mutatnak be. Az első a Gólem Sörfőzde, akiknek a Kappitány nevezetű IPA-jét és az Ein-Zwo nevű bajor búzasörét lehet megkóstolni.

Advertisement

Mikor: 17:00
Hol: Élesztő/Home Brew Bar (IX., Tűzoltó utca 22.)
Mennyi: Belépő állítólag van, de nem tudom mennyi

Tamikrest

Tuareg sivatagi rockzene, ami nem a Tinariwen. Tavaly láttam őket fesztiválon, nem rossz, de azért nem is egy őrületesen nagy buli.

Mikor: 19:30
Hol: Művészetek Palotája (IX., Komor Marcell u. 1.)
Mennyi: 2900, 3500 vagy 4500 HUF

VASÁRNAP

Videojáték, Robot és Transformers kiállítás

Mekkora gyereknapi program! Kiállítva egy csomó kvarcjáték, robot és videojáték, lehet robotot építeni, amit aztán be lehet nevezni szépségversenyre és Transformerst nyerni. Lesznek táblás és kártyás játékok is, büfé, gyereksarok felügyelettel. Macska János gyűjteményéhez már volt szerencsém, olyan kéiz játékkonzoljai vannak, hogy nem hiszem el róluk hogy régebbiek, mint én.

Mikor: 10:00 - 23:30
Hol: MüSzi (VIII., Blaha Lujza tér 1.)

Mozdulj ki és nyomozz!

Élőszereplős nyomozgatás a városban, Budapest különböző pontjain tesznek ki furmányos üzeneteket, az egésznek pedig az a lényege, hogy megoldjunk egy bűntényt.

Advertisement

Mikor: 10:00 - 20:00
Hol: A KERT (I., Krisztina krt. 38)
Mennyi: 200 HUF, 14 év alatt ingyenes

WAMP Design vásár

Budapest legnépszerűbb hajlítottbakelit-óra és cupcake-vására a város közepén.

Hol: Erzsébet tér
Mikor: 11:00 - 19:00

Gyereknapi utcabál

Aszfaltrajzolás és kézműves foglalkozás kisgyerekeknek, miközben a felnőttek szlopálhatják a söröket és aláírhatnak egy petíciót, hogy a Kazinczy legyen sétálóutca.

Mikor: 14:00-
Hol: Mika Tivadar Mulató (VII., Kazinczy utca 47.)