Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy ideje lenne a Magyar Postát földig rombolni, beszántani, helyét sóval behinteni. Exkollégánk posztolta fb-re a fenti képet az alábbi szöveg kíséretében:

Hahaha, azok figyelmébe, akik szeretik az amerikaiakat és másokat csesztetni, hogy nem tudják az európai földrajzot. Ez a levél elment Budapestről Szlovéniába. Elment volna, de a magyar posta Szlovákiába továbbította. Megjárta Pozsonyt, majd visszaballagott szépen a magyar postához, majd a feladóhoz.

Privát cseten még a következőt tudtam meg: egy "jószemű felvidéki születésű kolléga" vette észre, hogy milyen vargabetűt írt le a madárlátta levél, "nekünk csak egy visszajött levél lett volna, de ő meglátta benne a gikszert".

Nézem, nézem a címzést, de nem jövök rá, hogyan sikerült ezt így megoldani a hi-tech postai logisztikai központ lézervezérlésű automatizált robotjainak. Címzett stimmel, irányítószám stimmel, település stimmel, ország stimmel. Ja, megvan, összeállt a kép: ez az orbánista kommentelő valószínűleg a postán dolgozik!