A nap eddigi legszórakoztatóbb cikkében egy felháborodott apuka meséli el, hogy a fiának férfisegget kellett volna borotválnia és fiúkkal csókolóznia. Magyarországon elindult az erőszakos buzisítás!

A csodaírás igazából egy blogbejegyzés a Magyar Nemzet Online Naivblogján. A szerző barátjának a fia olyan mérnökszakra felvételizett, ahol 5 százalék a csajok aránya. Aztán elment gólyatáborba. Ahol abszolúte klasszikus gólytáboros viccesfeladatokat kellett teljesíteni, lányok híján fiúkkal.

A továbbiakban a női ruhában magukat kellető gólyáknak székre kellett állniuk, egyik csapattársuknak pedig meg kellett borotválnia az ülepét. Hát, meztelen férfisegget borotválni nem lehet valami emelkedett feladat, ennek végrehajtásához nem elég csupán a sör. Érdeklődés is kell. Volt, aki megcsinálta.

Az első sorától az utolsóig minőségi szórakozás, nekem ez volt a kedvenc bekezdésem:

A megfelelő maligánfok mellett elképzelhető, hogy brahiból egy férfi női ruhát ölt magára. Egy régi-régi szilveszter alkalmával mi is női ruhába öltöztünk, a csajok meg férfinek, és így mentünk a buli helyszínére, kötelezően BKV-val. De együtt a lányokkal. És velük táncoltunk. Éjfélkor pedig sebesen visszaöltöztünk. Hiába kezdődött új év és új élet, maradtunk inkább a jól megszokott változatnál. Tudom, elég unalmasan hangzik, de ez van.

[via optimizmuskapitany]