Legalábbis ez rajzolódik ki a Haladás labdarúgóinak vallomásaiból. Igaz, ellentmondások azért vannak, hiszen ők – Dvorschák Gábor, Mursits László, Városi Viktor – azt állítják, az exfalcós Kiricsi László sörösüveggel verte le őket, míg utóbbi kitart amellett, hogy puszta kézzel tette.

A futballisták egyébként nem nyilatkoztak – a csapat ügyvezetője mesélte el a Borsnak, hogy Városit például be kellett vinni a kórházba a Bánya Café parkolójából, mivel eszméletét vesztette a csapások következtében –, Kiricsi ellenben ismertette verzióját.

Egy barátom társaságában hajnali háromkor éppen távoztunk a Bánya Caféból, amikor a parkolóban több, számomra ismeretlen férfi ok nélkül rám támadt – mondta Kiricsi. Az egykori kosaras külön hangsúlyozta, nem ő kezdeményezett, csakis önvédelemből ütött, és – a híradások ellenére – azt sem üveggel tette. A bunyó közben maga is több kemény ütést kapott, amelyeknek a nyomai jól láthatóak a fején, vállán és a száján is.

Mit is tehetnénk hozzá – túl azon, hogy megjegyezzük, szegény Dvorschák már másodszor lett szereplője a Cink híreinek. Tán annyit, hogy: válassza a pihenést a karácsonyi rohanás helyett!