Képeskönyv lesz az év legidiótább slágeréből

A Simon and Schuster már alá is írt egy szerződést a norvég diliduóval, december 10-én jelenik meg a Foxból készült, gyerekeknek szóló képeskönyv.

A Simon and Schuster gyerekkönyvekért felelős igazgatója, Jon Anderson is bevallotta, hogy már ő sem emlékszik, pontosan hányszor nézte meg a Foxot, ami szerinte „nagyon vicces, lenyűgöző és felejthetetlen”.

Arra kíváncsi lennék, hogy a szülők mennyire örülnek majd annak, hogy a gyerekük meg fog tanulni még száz, könnyen kántálható hangutánzó mondatot. De az is lehet, hogy a könyv olyan tipikus szívós arcoknak fog készülni, mint az utóbbi évek egy legviccesebb álgyerekkönyve, a Go The Fuck To Sleep.

Ha még az a szerencsés/szerencsétlen vagy, aki nem látta a Foxot, akkor lejjebb meg tudod nézni.

Forrás: The Hollywood Reporter

Ez a szám fogja meghatározni a kétezertízes éveket?

Kockázatos ilyeneket tippelgetni, de mi van, ha a norvég Ylvis The Fox című száma az új Love Me Do? Akkor vidáman fogom lobogtatni ezt a posztot. De ha jólértesültnek akarsz tűnni, azért hallgasd meg, mert egyébként nagyon vicces.

Igazából remélem, hogy Bård Ylvisåker és Vegard Ylvisåker lesz az új Lennon-McCartney. Az Ylvis amúgy nem egyszerűen csak együttes, hanem egy komikusduó, akik gyakran zenélnek is, de tévéműsoraik is vannak és turnéznak. Ez a szám is az aktuális tévéshowjuk új évfolyamának a reklámja.

Ez a tavalyi számuk, ami Jan Egeland norvég ENSZ-diplomatáról szól, egyszerűen fergeteges:

Egy kis ízelítő a tőrölmetszett norvég humorból:

Ha azt hitted, kezded sejteni, milyen a norvég humor, hallgasd meg a dubstep-slágerüket!

[via gawker]