Mi következik abból, ha Lazáry egy hajón kokózott? Hogy nincs az a szemét komcsi, aki felérne egy féltékeny fideszessel.

Az Index úgy tudja, hogy nem a polgármesteri hivatalban vagy valami csapatépítő helyszínén, hanem egy fideszes bulin, egy balatoni vitorláson készült az MSZP által bombaként bedobott videó a szombathelyi alpolgármesterre emlékeztető figura drogszívásszerű mozdulatairól. Elég megggyőző, amit az asztalról írnak, mármint hogy a kajütasztaloknak van olyan peremük, mint a filmen láthatónak, hogy viharban ne esenek le a tárgyak. Ebből viszont az következik, hogy soha nem lehet annyira szemét, gonosz és alattomos egy ellenséges kommer, mint egy zsákmányra éhes másik jobboldali. Mert az egész biztos, hogy Lazáry nem a szoci ellenségeivel hajózott.

Na persze ez visszafelé pont ennyire igaz, az elmúlttízév szinte összes nagy komcsi bukását konkurens szocialisták szivárogtatták ki. Ezért bízom abban, hogy még akkor is lesznek jó magyar sztorik, ha mostantól örökké az Állampárt nyeri a választásokat. Minél nagyobb az állampárt, annál több éhes kis féreg akarja megszedni magát rajta.