Ariana Grande csak az amerikaiaktól kért bocsánatot, a fánkoktól nem, mert azokat tényleg nem szereti.

Aki esetleg nem tudná, Ariana Grande 22 éves, tavaly robbant be a popéletbe, és rögtön a legkedveltebb új popsztár lett. Ez lehet, hogy a mostani incidens után megváltozik egy kicsit.

Advertisement

Grande ugyanis rosszul viselkedett a hétvégén: a főállásban háttértáncos barátjával, Ricky Alvarezzel bementek egy kaliforniai donut üzletbe, ahol azzal szórakoztak, hogy meg merik-e nyalni a kirakott süteményeket. Pech, hogy a biztonsági kamera mindent felvett.

A videóról nem lehet száz százalékos biztonsággal megállapítani, hogy tényleg megnyalják-e, de párszor veszélyesen közel van a nyelvük a fánkokhoz, és ezt a bolt alkalmazottai is kifogásolják, olyannyira, hogy rendőrségi eljárás is indult ellenük, valamint az ÁNTSZ helyi megfelelője is vizsgálja az ügyet.

Még kellemetlenebb, hogy a kamera hangot is rögzít, és jól hallani, ahogy a végén Grande azt mondja: “Ez meg mi a fasz? Utálom az amerikaiakat! Utálom Amerikát!”

Advertisement

Most bezzeg nem győz elnézést kérni: “ELMONDHATATLANUL büszke vagyok rá, hogy amerikai vagyok, és már sokszor elmondtam, mennyire szeretem a hazámat.” Szerinte kiragadták a kontextusából a mondanivalóját, ami arra vonatkozott, hogy nem szereti, hogy a honfitársai folyton egészségtelen, cukros ételekkel tömik magukat, mint a fánk. És nem csoda, hogy ilyen sokan elhíznak közülük. De majd legközelebb jobban vigyázz, hogy érthetőbben fogalmazzon és ne bántson meg senkit. Nagyon ajánljuk, hogy így is legyen!!

(via Jezebel)