Újabb áldozattal beszélt a Cink. A fiút az anyja mentette meg a metróban.

Úgy tűnik, hogy a budapestieket hosszabb ideje rendszeresen terrorizáló, talán pszichés beteg lehet az a férfi, aki legutóbb a hármas metróban csapott le, erősen arcon ütve egy mit sem sejtve olvasó fiatal nőt.

Miután Kern Barbara hétvégi sztorija bejárta a magyar netet, a Cinknél jelentkezett egy áldozat, akit ugyanez a fickó pár napja majdnem belökött az autók közé egy Margit körúti zebránál. Itt olvashatod az erről szóló posztomat.

Most pedig az agresszor egy újabb korábbi célpontjával sikerült beszélnem. Z. esete a Keleti metrómegállójában történt. Az anya kiskorú, beteg fiával gyógykezelésre érkezett egy budapesti kórházba. A metróba leérve beállt a pénztárhoz jegyet váltani, a gyerek pár méterrel arrébb várta. Az odaérkező férfi a többi esethez hasonló módon, vagyis minden előzetes szóváltás nélkül vadul és megmagyarázhatatlanul ordítani kezdett a gyerekkel. A védelmére kelő anyát pedig lekurvázta és más trágárságokat zúdított rá, majd szikozódva lement a metróba és beszállt egy kocsiba. A nő így írta le az esetet:

minket is megtámadott a keletiben a metrónál.. Csak tanulságképpen írom le... Odaléptem a jegypénztárhoz, hátrahagyva pár méterre a fiamat.. Hatalmas ordításra lettem figyelmes.. A képen látható pasas üvöltött a fiammal, hogy hol áll vagy valami ilyesmiért..

rohantam és azt ordítottam, hogy kiskorú, te állat.. Még tovább üvöltött velem is, majd szitkozódva lement a metróhoz.. A gyerekem miatt halálfélelmem volt...

persze, hogy felismerjük a képen.. Megjegyeztük a pofáját..

sajnálom a hölgyet...