Soha ekkora viccet nem sütöttek el a magyar sajtóban! Borókai ex-kormányszóvivő, a Kormánytól Való Távolságtartás Sebastian Vettelje elmondja a véleményét a HVG-botrányról. Na, MOST nem lennék a HVG helyében!

Rossz konferansziéként hadd süssem el rögtön a legjobb poént. Ezt írja friss publicisztikájában minden ember közül pont Borókai "Orbánviktor" Gábor, egykori kormányszóvivő, a Heti Válasz című kormányhetilap főszerkesztője:

Ez a történet arról is szól, hogy a tájékoztatás hitelességét nem ajánlatos pusztán a hírt adó médium és a kormány közötti távolsággal mérni.

De nem csak ezt írja! Hanem mondjuk azt is, hogy

az MSZP és a hvg.hu kapcsolata a kölcsönösen kiérdemelt bizalom bazaltkövére épült.

Ő, akinek a lapja, amint elkezdődött az előkampány eleje és a kormány tagjai elkezdtek bajnaizni, azonnal hatalmas tényfeltáró sorozatot indított, és úgy apák és fiúkozta Bajnait, hogy Schamschula György is vörösre dagadt tenyérrel tapsol.! Ő, akinek a lapja a kormánnyal együtt rezegve isteníti a körözött MOL-vezért. Dehát minek is elmagyarázni a Heti Válasz-jelenséget. Inkább olvassátok végig a zseniális szakmai elemzést a Független Újságírás Pápájától, a Kormánytól Való Távolságtartás Sebastian Vettelétől, az Önálló Politikai Véleményalkotás Messijétől, a Miniszterelnöki Hivatal Egykori Politkai Államtitkárától!

De ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem még ide:

A bajai botrány révén a maga pőreségében mutatja meg magát a sajtó függetlenségének magyar változata.

Én, minden irónia nélkül mondom, egyre jobban csípem Borókait. Ekkora szemtelenséget ilyen blazírtan előadni igazi szórakoztató előadóművészet.

Üsd őket, üsd, még, még!!!