Marcus Malone a hatvanas években Carlos Santanának kongázott, de 1969-ben személyes okokból ott kellett hagynia a bandát. Több, mint negyven év után megint találkoztak. Santana multimilliomos zenész, Malone pedig kukákban turkál.

Egy San Franciscó-i riporter hobbiból készített interjút egy helyi hajléktalannal, arról, hogy hogyan éli az életét, meg hogy mi volt a legjobb dolog, amit valaha a szemétben talált. A férfi az interjú végén készségesen bemutatkozott, és elmondta, hogy a hatvanas években Santana együttesében játszott. Stanley Roberts utánajárt a dolognak és sikerült elintéznie, hogy Santana meglátogassa régi barátját.

Malone csak annyit tud mondani a találkozáskor, hogy:

El nem tudod képzelni mennyire keményen imádkoztam, hogy láthassalak.

Santana pedig megerősíti, hogy ez tényleg ő, Marcus "The Magnificent" Malone, a zenész, akivel a hatvanas években élőben kongázott, és aki az 1997-ben kiadott, Live At The Fillmore '68 albumon is hallható. Ezt az albumot meg is tudjátok hallgatni itt:

Az sajnos a videóból nem derül ki, hogy mi lesz Malone jövőjével, bár Santana emleget valami olyasmit, hogy valamit majd kitalálnak.

[The Daily Dot]