Nem én vagyok Orbán Viktor sajtófőnöke, mert az Havasi Bertalan, de biztos jó ötlet olyan közös képet kirakni a hivatalos Facebookra, amin Magyarország miniszterelnöke egy nemzetközileg keresett szökevénnyel látható, ráadásul egymás mellett?

A kép Tiszaújvárosban készült a butadiénüzem alapkőletételénél, ott, ahova elvileg a 444 Hernádi Zsolt elfogatására odatrombitálta az Interpolt, hiába.

Advertisement

Most valamiért Orbán Viktor sajtógépezete úgy határozott, hogy nem elég, hogy az Interpol egyik körözött feltételezett bűnözője alapköveket tehet le Magyarországon, hanem simán belefér az, hogy Orbánnal közös képeken szerepel. Magyarország ezek szerint kiáll Hernádi Zsolt mellett. Remélem akkor kiállunk Asztalos Attila okirathamisító vagy Bondi Róbert fegyverkereskedő mellett is.

Orbán Viktor egyébként ma indul Indiába, ahol megkoszorúzza a Mahátma Gandhi-emlékhelyet, előadást tart az újdelhi egyetemen Magyarország és Európa egy változó világban címmel, aztán meglátogatja Pranab Mukherdzsi államfőt, majd felszólal a magyar-indiai üzleti fórumon, szóval lesz még dilis kép bőven.

[Facebook]