Kukucskáló fotót posztolt Facebook-falára a miniszterelnök egy órája, amire csak gyűlnek a lehangolóan szervilis, lehangolóan gyűlölködő vagy lehangolóan lehangoló kommentek. Csemegéztem belőlük. Nem sokat. Azért nem sokat, mert akkor meg akarnám ölni magam.

Orbán „Áldott, békés Karácsonyt mindenkinek!” felirattal tette fel a képet, alatta indult el azonnal a buli. Fekete Gábor böris bon mot-ja máris 278 lájkot ért:

Én is minden jót kívánok a Miniszterelnök Úrnak! Remélem jövőre már a börtönrácsok mögött tölti a Szentestét. Ígérem küldök Önnek rácsos linzert :)

László Krisztián ennél is jobban teljesített, egyelőre 317-nél tart:

Stadionokban gazdag ünnepeket !

Papp Laura kijátszotta a Kocsis Máté-kártyát:

Azért vizelet mintát ön is adhatna Viktor :)

Mákony Béla öt lájkocskával, pedig többet érdemelne:

Ildit is pusziljuk, remélem, férfi voltál, és vettél neki színarany csúcsdíszt csiklóizgató csillaggal a végén! (ÁFAs számlára)

Pilákné Hubai Erikától pozitív üzenet érkezett:

Békességet, boldogságot, csengőszót, és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, Boldog, Szép Karácsonyt!

Massimo Ursini angol nyelven kívánt boldog karácsonyt:

Merry Christmas My President to you and your Family

Szenczi Bálint és Bálintné kilátástalan anyagi helyzetüket osztották meg:

28800 Ft ennyi a haví bevét.Mitöl legyek boldog?Viz,vllany,gáz,tüzelö,élelem,ruha,cipö,mit haggyak ki?Se kaja se tüzelö se süti,sajnos már remény sem.Mitöl legyek boldog?

Jó ízléssel kontrázott erre Jávor Zsuzsa:

Ennyi pénzből, hogy van interneted?

Néhány tucatot néztem meg, az egész oldalakon keresztül megy, jelenleg 1356-nál tart. Azt hiszem, ennél lehangolóbb dolgot ma nem láttam az interneten, és nem is nagyon fogok, mert mindjárt kikapcsolom, de előtte még keresek valami jót.