Ha kijózanodtál, mars forgatni: január 1-től 31-ig várjuk a videókat és gifeket az Érkezés pályázatra, ahol egymillió forintot nyerhetsz. Szabályok, részletek, minden itt.

Röviden annyi a feladat, hogy készíts tetszőleges mozgóképes technikával egy maximum 30 másodperces politikai kampányfilmet, ami bemutatja, hogy milyen lenne Magyarország, ha király hely lenne. Szily László két posztban is írt a témáról részletesebben, olvasd el azokat is.

A kész anyagból készíts egy posztot saját Kinja-oldaladon – ide közvetlenül csak gifet tudsz feltölteni, videót nem, utóbbit tedd fel a Youtube-ra vagy a Vimeóra és ágyazd be – majd küldd el nekünk az erkezes@cink.hu címre. Mi ezeket át fogjuk emelni a hónap végén az erkezes.cink.hu alá, február 1-től pedig indulhat a kampány! Egy hónapod lesz rá, hogy tetszőleges eszközzel végy rá minél több embert, hogy nyomjon egy kinjás ★-ot a videódra, így:

Aki a legtöbb csillagot összegyűjti február 28-ig, annak adunk nyolcszázezer forintot.

Advertisement

Az egymilliós díjalap maradék kétszázezer forintját a három négytagú szakmai zsűrink által legjobbnak ítélt munka készítőjének adjuk. Ők fognak dönteni:

Mindezt részletesebben elolvashatod a hivatalos versenyszabályzatban is. Ha valami nem világos, kérdezz itt, egyébként meg porold le a kamerát, a gifkészítőt és a gyurmafigurákat, és mutasd meg, hogy Magyarország akár király hely is lehetne, ha rajtad múlna.

Fotó: Fenyő Balázs