Hozzávetőleg huszonöt 7-13 éves gyermek vett részt gyárlátogatáson a Kinja Kft. és a Cink.hu termeiben. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. – Kulturális Divízió által szervezett nyári napközis tábor keretében érkeztek hozzánk, és Orosz Péter szakértő kalauzolásával tekintettek meg bennünket.

Tök jó volt látni, hogy többeket is igazán érdekelt, amit láttak – válaszolta kérdésemre Orosz Péter. – Úgy éreztem, van, aki az egész napot is szívesen itt töltötte volna – tette hozzá. Orosz Péter szeme különösen akkor csillant fel, amikor az egyik gyerekről kiderült, hogy rendkívül fiatal kora ellenére máris tumblr-ezik.

Advertisement

A látogatás egyik nagy sikerű különlegessége volt, hogy Etele vizuálisan is bejelentkezett New Yorkból. Megfigyelhették a táborozók ezenfelül a lepkénket is. Még itt van ugyanis.

Bízunk benne, hogy az iskolások életre szóló élménnyel gazdagodtak, és reméljük, hogy évek – vagy talán egy-két évtized? – múltán talán lesznek köztük, akik ezt az izgalmas és szórakoztató pályát választják, amelyen mi is haladunk.

Petrány Máté az angol nyelvtudás fontosságát hangsúlyozza

Orosz Péter lepkét mutat

A monitoron a New Yorkban tartózkodó Etele terül el

Fotók: Nagy Attila/Cink