Megjelent végre az óriási felhajtást kapott Kung Fury, a Kickstarteren összekalapozott, a nyolcvanas évek béna akciófilmjeit és a mai internetes kultúrát egyszerre kigúnyoló kisfilm. Őrült jó lett! A fenti gifen tényleg egy T. Rex cicaharcol a birodalmi sassal.

Amikor először láttam a trailerét, illetve a promózásához készült David Hasselhof-számot, még erőltetett hülyeségnek éreztem ezt az egészet, de tegnap éjjel kijött a film, megnéztem, és örömmel beismerem, hogy óriásit tévedtem.

A Kung Fury a legviccesebb és legönfeledtebb marhaság, amit az utóbbi időben láttam. Az egész film félórás csupán, de ennél nem is kell több belőle – valószínűleg nem is működne. A logikus cselekmény, a kidolgozott karakterek, a fejlődés, illetve az ok-okozati viszonyok teljesen hiányoznak a Kung Furyből. Inkább egy óriási videoklip az egész, amit az egymásra pakolt, teljesen elmebeteg módon eltúlzott műfaji toposzok és a fantasztikus, VHS-korszakot idéző látványvilág visz el a hátán. Csak azokat az igazán és tényleg nagyon szar egysoros beszólásokat tudnám feledni!

A film amúgy 630 ezer dollárból készült, ezt az összeget több mint 17 ezer ember dobta össze.

via io9