Lehet, hogy tényleg lesz Lófasz se-bolthálózat? Vagy az egész egy román-holland titkos akció része?

Nem hittem volna, hogy a firka, amely úgy tűnt, hirtelen felindultságból került egy Rottenbiller úti ház falára, modellértékű lesz.

Ezúttal a Kazinczyban bukkant fel szóról szóra ugyanez a felirat, és ezúttal is a Belváros, Budapest éles szemű bloggere szúrta ki. Már-már evolúciót vélek felfedezni*, ez ugyanis egy nyomtatott szöveg, és ha csúnyácskán is, de mégis csak dizájnolt.

Vajon mi lesz a következő lépés a hálózatépítésben? Lófasz se nyílik neonreklám? Lófasz se nyílik óriásplakát? Lófasz se nyílik boltlánc, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, melyben lófaszt lehet kapni? Vagy még azt sem?

Advertisement

Esetleg az egész akció mögött egy holland-román összeesküvés lapul, hogy így reklámozza a Heineken a Bucsecsről elnevezett, praktikusan két és fél literes flaskákban terített Bucegi sört?

Izgatottan várjuk a fejleményeket!

*FRISSÍTVE: Lehet, hogy igaza van a keményvonalas amcsi konzervatívokkal, akik szerint nincs itt semmi evolúció, tessék kérem oszolni. Mint arra Vincze Miklós kolléga felhívta a figyelmemet a lófasz se feliratok nem most kezdtek szaporodni. Ettől függetlenül persze bármelyik felvázolt összeesküvés-elméletemnek épp annyi alapja van most is, mint mi előtt ezt tudtam volna.