Amint elment a világ egyik legbefolyásosabb embere Magyarországról, megérkezett a szórakoztatóipar egyik legtöbb pénzt termelő izompacsirtája. A G.I. Joe emberi tankja és a Skorpiókirály, azaz Dwayne "Régen The Rocknak Hívattam Magam De Most Már Nem" Johnson Budapesten.

Johnson a Hercules forgatására érkezett, amit Brett Ratner (Csúcsformában 1-2-3.) rendez és várhatóan jövőre mutatják be. Az egykor Sziklaként ismert expankrátor a Facebookján jelentette be, hogy megérkezett, a poszt alatt el is kezdődött a magyar viccelődés, hogy Johnson "Rendet tehetne a cigányok között" meg hogy a "Kocsidra azért odafigyelj!". A posztolt kép alapján egyértelmű, hogy ő is a Gresham-palotában száll meg, mint a testtömegben hozzá képest még együtt is elenyésző Zuckerberg-pár.

Az egyik kommentelő szerint Johnson már tegnap a Flex Gymben volt gyúrni, ami megmagyarázná a reggeltől estig ott álló filmgyártós járműveket, bár hogy miért volt azokból négy egy ember edzése miatt, arra a filmes csajommal sem jöttünk rá. Állt három busz és egy lakóautó, aminek akkor lenne értelme, ha mondjuk Johnson sminkjét is pótolnák a gyakorlatok között.

Advertisement

Johnson lesz a Herkules-film főszereplője, de nem az egyetlen híres ember, aki emiatt Magyarországra érkezik. Itt lesz még Joseph Fiennes (Szerelmes Shakespeare) és Rufus Sewell (Dark City) is, az iszonyatosan király Ian McShane-ről (Deadwood) nem is beszélve. Már ha szükség van arra, hogy itt legyenek a forgatási helyszínen és nem mondjuk Londonban egy zöld háttér előtt intézik az egészet.

Johnson legutóbbi filmjéről, a Halálos iramban 6-ról itt írt kritikát a Jalopnikos kolléga.

update: Rufus Sewell már legalább két hete Budapesten van és kommentelőnk szerint sokáig is fog maradni. Akkor már csak valaki mondja meg merre van Ian McShane mert szeretném felvenni ahogy cocksuckerezik.

Kép: Universal Pictures/outnow.ch