Tizenhárom napjuk volt a rossz gyerekek listájáról a jó gyerekek listájára kerülni, különben nem kapnak ajándékot. A Mikulás figyeli őket.

A brit Tyler és Freya kapták a fenyegető levelet a Télapótól. Az egész természetesen egy trükk, melyet az anyukájuk eszelt ki, hogy a két gyereket – akik folyamatosan rosszul viselkednek, és nem igazán szoktak szót fogadni – jobb belátásra térítse.

Dear Tyler and Freya,

I have been watching you for the last few weeks and I am certain that you will both be on my naughty list. You have not been good children.

I can see you have been fighting with each other and not treating each other well. This has made me feel extremely disappointed.

I am also not impressed with the lack of listening you do Freya and the attitude you have at the moment Tyler.

You have 13 sleeps to change this. I will be watching you both very very closely in a hope I can change you to the nice list.

If you do not start behaving you will not receive the lovely presents I have for you both.

Remember only good children are on the nice list. I hope to see you on Christmas Eve.

Santa Claus

Azt hitte, hogy a levél nem lesz különösebb hatással a srácokra, de tévedett. A gyerekek teljesen kétségbe estek, amikor elolvasták, még el is sírták magukat. Az erről készült videó végén látni, hogy a kisfiú magyarázza, hogy nem tud mit kezdeni, a testvére folyamatosan idegesíti. Az anyuka pedig azt javasolja, hogy beszéljék meg együtt, hogyan tudnának javítani a helyzeten.

A levél olvasása óta óriásit változott a helyzet, a gyerekek sokkal szófogadóbbak lettek, nem mennek egymás idegeire, hajlandóak kézenfogva menni az iskolába is. Azt nem tudom, hogy erkölcsileg mennyire van rendben egy zsarolós Mikulás – az ő szemszögükből nem a szülő fenyegette meg őket, hogy nem lesz ajándék –, de hatásosnak hatásos, az biztos.

Advertisement

A kérdés már csak az, hogy mi lesz, ha elmúlik a karácsony, és a következő lényegtelenül távoli lesz még. Addig is ne feledjétek, a Mikulás figyel benneteket!

via DailyMail