Zavaros kommunikáció, döntésképtelenség, urambátyám haverság. A munkások azt sem tudják, hogy ki a főnök. A Dunaferr egyik dolgozója kipakolt a post.factory-nak.

A post.factory lelkesen követi a Dunaferr-leépítéssel kapcsolatos összes információt és történetszálat, tegnap viszont kikerült egy poszt, amiben sikerült megcsípni valakit, aki bentről tud mesélni a cég keszekusza működéséről.

Akárcsak az előző posztjukat, ezt is érdemes elolvasni azoknak is, akiket egyáltalán nem érdekel a vasgyár jövője. Bár ahogy abban a posztban elmondták, ez nem csak Dunaújvárosról szól, hanem szinte az egész ország gazdaságáról.

A post.factory-n közzétett cikk alapján tényleg olyan lehet a Dunaferrben dolgozni, mint egy futószalag mellett, ahol azt sem tudod, mi a túró folyik körülötted, csak csapolni kell az acélt meg figyelni a konverter működését, a többi pedig egyre inkább homályba vész.

...az orosz-ukrán tulajdon alatt is olyan, mintha egy nagy állami cég maradt volna itt a régmúltból - szervezetlen, felelőtlen, döntésképtelen, irracionális, szakmaiatlan működéssel, feldúlt struktúrával. Konkrétan egy harci övezet.

...még a vezetők sem tudják, meddig érhet a kezük, miben dönthetnek és miben nem, meddig felelnek valamiért, és mikortól nem. Pontosan megszabott feladatkör? Na, ez az, ami nincs.

Tehát a teljes hosszú cikket itt tudjátok elolvasni.

Fotó: Dunaújváros Online