De neki is jobb, mint annak, akinek Soma a rákdoktora, és dugást ír fel nyaktumorra. Reggeli kávé helyett ébredj Vasárnapi Blikkel!

Én nem iszom kávét, és vannak olyan élethelyzetek, amikor az energiaital sem segít. Az egyik ilyen a vasárnap délelőtti ébredezés egy kemény hét és egy mégkeményebb szombat után. Az ember ilyenkor tovább alhat, mint bármikor máskor, de annak ellenére, hogy órára bőven megvolt a szükséges alvás, egész nap kába, mint a kamionos egy Harrach Péter-hangoskönyv után. Pár éve jöttem rá, hogy mi erre a megoldás: a Vasárnapi Blikk. Ebben a kiadványban ugyanis olyan mesterien keverik a "Középpontban: a tejföl" típusú töltelékanyagokat a legmegdöbbentőbb horrocikkekkel, hogy az a leghétpróbásabb bulvárlapolvasót is kizökkenti a szendergésből.

Advertisement

Ezt nem valami szemforgató pozícióból mondom, szeretem én a bulvársajtót, az igényesen kemény, de dallamosat meg az igénytelen pinázósat is, de nincs még egy olyan lap, ahol annyira biztosra mehetnék egy jó nagy pofonárt, mint ha veszek egy VB-t. A mai számot háturól kezdtem pörgetni, így alig melegítettem be Esztergályos Ceclia kutyájának haldoklásával, különös tekintettel a pelenkázásra, máris azon kaptam magam, hogy a következőt olvasom:

Soma volt az, aki kifejtette nekem, mi lehet az oka annak, hogy Cinthyának pont a nyakában keletkeztek rosszindulat daganatok. Elmondása szerint a nyakban történő rákosodás mindig a szexualiutásra és az önmegvalósításra vezethető vissza.

Hogy mit olvastam??

Soma volt az, aki kifejtette nekem, mi lehet az oka annak, hogy Cinthyának pont a nyakában keletkeztek rosszindulat daganatok. Elmondása szerint a nyakban történő rákosodás mindig a szexualiutásra és az önmegvalósításra vezethető vissza. Soma volt az, aki kifejtette nekem, mi lehet az oka annak, hogy Cinthyának pont a nyakában keletkeztek rosszindulat daganatok. Elmondása szerint a nyakban történő rákosodás mindig a szexualiutásra és az önmegvalósításra vezethető vissza. Soma volt az, aki kifejtette nekem, mi lehet az oka annak, hogy Cinthyának pont a nyakában keletkeztek rosszindulat daganatok. Elmondása szerint a nyakban történő rákosodás mindig a szexualiutásra és az önmegvalósításra vezethető vissza.

Tényleg ezt. És a cikk tényleg arról szól, hogy a csajának a rákműtétje után milyen sokat dugott Varga Viktor Cinthya Dictatorral, az európai hírű baszórákspecialista, Soma tanácsa alapján. Igazából már attól majdnem felébredtem, de csak egyet kellett visszafelé lapoznom, hogy teljesn kipattanjanak a szemeim. Itt ugyanis Koós János komolyzenei aláfestéssel tartotta vissza a székletét! Nem viccelek, így megy ez:

Akár több ezer kilométert is képes vagyok levezetni úgy, hogy a vécére sem megyek. Inkább hazaviszem.

Nem unatkozik útközben?

Soha! A kedvenc zenéim szólnak, és amikor Beethoven hetedik szimfóniájának második tételét hallgattam most legutóbb, kicsordult a könnyem.

Nekem is, ahogy elképzeltem, amint az oboaszakon végzett Koós - ezt a keretes részből tudom - elfingadozza a Beethoven-témát, és máris olyan rössel vetettem magam a mai napba, mint egy teleEPO-zott biciklista.