Végre megérkezett Mundruczó Kornél Fehér istenjének hivatalos előzetese. Szombaton premier Cannes-ban, magyar premier június 12-én.

Ez a film hivatalos sztorija:

Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el.

Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol.

De a régi gazdi nem adja fel. Ő szembe akar nézni egykori barátjával, még akkor is, ha az addigra félelmetes, pusztító fenevad lett.

Az előzetesből egyértelműen látszik, hogy Mundruczó most tényleg valami teljesen mást akart csinálni, vannak benne hiteles akciójelenetek, meghökkentő képek például a töküres Erzsébet hídról és az egésznek tényleg van egy erős világvége-hangulata.

A filmet az Intercom fogja Magyarországon forgalmazni.