Nem a subbai értelemben vett ikertornyoknak, hanem a World Trade Centernek öltözött a két angol lány. A 9/11-es áldozatok családtagjai kiakadtak.

Amber Langford és Annie Collinge 150 fontot érő vásárlási utalványt nyert a közös kosztümmel egy chesteri kocsmában. A Sun a címlapon hozta le a lányok egyik fotóját. Ugyancsak a Sun riportjából derül ki, hogy Langford édesapja pilóta, és ő is a levegőben volt Amerikában 2001. szeptember 11-én. Az apuka nem örült a jelmezeknek.

Amiket egyébként teljes precizitással készített el a két lány, ezen a fotón nem látszik, de a ruhákon valahogy megjelenítették a lángoló tornyokból kiugró embereket is.

A lányok később azt nyilatkozták, hogy egyáltalán nem viccnek szánták a jelmezt, hanem komolyan be akartak mutatni a mai kor egyik borzalmas eseményét.

A kocsmát üzemeltető cég azóta bocsánatot kért és rákente az egészet az este DJ-jére, akinek a győztesek kiválasztása volt a feladata. A két lány a chesteri egyetemre jár, ami elítélte az egészet és vizsgálatot ígért.

Advertisement

A Sun beszélt az egyik brit áldozat családtagjával is, aki nem érti, hogyan vehettek fel ilyen kosztümöt, hiszen 9/11-et a lányok is megélték. Igaz, hétévesen.

[Independent]