Május 30-án kezdődik Alsóörsön a Hells Angels motorosközösség zártkörű világtalálkozója. Bezzeg erről nem csináltak puccos sajtótájékoztatót, mint a Harley Open Road fesztiválnak!

Két nap múlva az alsóörsi Európa Kempinget fogják megszállni a Hells Angels tagjai. A 444.hu informátora szerint a helyszín környékét már most elárasztották a rendőrök, annak ellenére, hogy Farsang Imre, a magyar Hells Angels Motorosklub vezetője azt mondta az Alsóörs Infónak, hogy "hogy sokan néznek rájuk úgy, mint bulizós, "törvényen kívüli" emberekre, de tudni kell róluk, hogy a tavalyi évben Pro-Caritas díjasok lettek a karcagi kórház gyermekosztályának 10 millió forintos támogatásával."

Advertisement

A kép szerint a Hells Angels tagjai nem egyenesen Alsóörsre mentek, a svéd chapter előbb szétnézett a belvárosban. Ha esetleg belefutnátok egy jó motorosbuliba, akkor ne habozzatok fotózni és elküldeni nekünk!

A találkozó elvileg zártkörű, de fognak tartani egy történelmi játékot, amiben megismertetik "Magyarország történetét a jelenlévőkkel az 1848-as szabadságharctól az I. Világháborúig terjedően".

Fotó: Prizma Filmművészeti Folyóirat (Facebook)