Megnéztem a híres-hirhedtté vált amatőr pornófilmet, amit a brit első osztályú Leicester három focistája forgatott a thaiföldi túrájukon. Bár ne tettem volna!

A világot körbejárt alaphír az volt, hogy a szezon vége után Thaiföldre utazó klub három fiatal még-csere-sem játékosa orgiát szervezett a hoteljükben, a videót meg elküldték a haveroknak, akik persze azonnal kiadták a Mirrornak. A botrány azért lett olyan nagy, mert a focisták közben rasszista megjegyzéseket tettek - vágottszeműztek például - miközben a klub tulajdonosa egy thai üzletember, főszponzora pedig az ország turisztikai hivatala.

Advertisement

Bevallom, az amatőr pornó pont nem kenyerem és még sosem néztem meg egyetlen híres “kiszivárgott” privát kúrást sem. Mint az élet annyi területén, a pornóban is szerencsés, ha profik csinálják, akiket drága lámpákkal világítanak meg erre hivatott szakemberek. Aztán a Gawker-birodalom sportblogját, a Deadspint nézegetve tök véletlenül belebotlottam egy posztba, amiben benne volt a videó. Ha már annyit olvastam róla, mi bajom lehet, ha megnézem? - gondoltam.

Utólag visszagondolva a szinte összes vonatkozó cikk címében szereplő “orgia” szó zavarhatott meg, hogy valami szélesvásznú, Rómában játszódó techicolor film orgiajelenetét képzeltem el, tógás-sarus figurák helyett bermudát viselőkkel. De a valóság egyáltalán nem az a “Ben Hur kendőzetlen baszással” volt, amit elképzeltem.

Advertisement

Hanem valami elképesztően nyomasztó primitívkedés, “egyed ki a szaromat” típusú beszólásokkal, buta, gonosz ovisokhoz illő érzéketlen alázással. Pedig nálam nagyobb rajongója kevés van a brit prolikultúrának, a fociban is pont ezt szeretem, ráadásul az a típus vagyok, akinek hangulatos brit kiejtéssel szinte bármit el lehet adni. De ez a videó nem vad, durva vagy szemérmetlen, hanem leginkább hervasztó.

Ezt a posztot nem azért írtam, hogy bárkit cselesen rávegyek a kattintásra, hanem hogy megosszam a megdöbbenésemet. Erotikát persze nem vártam egy 3 focista - 3 prostutált felállástól, de azt sem, hogy ilyen kókasztó legyen az egész.

A Leicester tulaja meg igazi úriember, hogy ezek után nem saját kezűleg kergette el a csapattól a három szörnyű seggfejt.

Nem baj, azt legalább elmondhatom magamról, hogy most már láttam cenzúrázatlan focistás orgiavideót, hogy másnak ne kelljen.