Kettőt kell még dolgozni az évben, itt az ideje, hogy ne fontos dolgokkal foglalkozzunk, hanem nevessünk egy jóízűt. God Gif Rock and Roll To You.

Például én most látom először a visszafele vattacukrot zabáló Puzsér Róbert-hasonmást, de rögtön a kedvencem lett a Buzzfeed 2013 legviccesebb gifjei listájából.

De hogy lehetne elfelejteni a rajzol jazzkezekkel jaszkarizó, hátsó lábakon járó kutyát, a szerkesztőség személyes kedvencét. Én nagyon remélem, hogy NAK meglátja és most is minden béklyó nélkül röhög rajta ennyi hónap után is.

2013-ban is divatos volt szenyózni a rokonokkal/haverokkal, porszívózás még sosem volt ennyire genyaság.

Ha valaki megkérne, hogy te figyelj, Dávid, mutassál már nekem egy pár másodperces mozgóképet, ami tökéletesen demonstrálja a Coen-testvérek filmjeinek fizikai humorát és hibátlan kosztümeit, akkor megmutatnám neki ezt a mesterművet, de sajnos soha senki nem kér ilyesmire engem.

Életem, éjszakám, nappalom, arcom, reggelem, estém, munkám, yolóm.

Tudom, hogy ez érzékenyen érint itt néha egyeseket, de a macskám egyszer megcsinálta azt, hogy kimentünk a barátnőmmel az erkélyünkre, aztán egyszer arra lettem figyelmes, hogy a macska belemélyeszti a körmét az Achilles-inamba, dől a vér, sikerül elrugdosnom, de látom, hogy már készül a második marásra, menekülnénk be az erkélyről, de elállja az utat, akkor felkaptunk egy-egy műanyag széket és mint a rendes oroszlánszelidítők próbáltunk széklábakkal riogatni, míg nem sikerült hosszú percek munkájával megfordítani a pozíciókat és bemenekülni a lakásba, ezzel igazából csak azt akarom mondani, hogy ezen a gifen egyáltalán nem tudok nevetni.

Ennél pofonabb idén nem volt hal, az hótziher.

Tisztára olyan, mint (tetszőleges magyar politikus neve) amikor (tetszőleges magyar politikusra jellemző dolgot csinál).

Idén elkezdtem nézni a Bad Milo című filmet, ami arról szól, hogy egy szegény embernek éjszakánként az ánuszából kiszabadul egy démon, meggyilkol valakit, aztán reggelre visszamászik, de a felénél abbahagytam.

[Buzzfeed]