"Nemcsak az istenáldotta tehetségét hozta magával Dózi, hanem az „emberségét” is." Ezért szavaz majd minden normális magyar ember a Független Kisgazdapártra!

Elképesztően erős verset írt Overdose-hoz, a drogos nevű csodalóhoz Hegedüs Péter, a párt elnöke a Facebookon. Én azt hittem, hogy Torgyán József kigolyózása után se a kisgazdáknak, se a magyar politikának úgy általában nem maradt semmi értelme. Erre jön Hegedüs Péter és visszaadja a hitem a minőségi politizálásban, a minőségi írásról nem is beszélve. Jöjjön pár idézet, aztán nem marad más, mint elolvasni az eredetit, amit egyszer talán az új Waste Landként fognak ünnepelni.

- Magyar ló lett. Aki magyarként járt nyugati világvárosban csak néhány euróval a zsebében, miközben tudja, hogy az élet egyik vagy másik területén nagy dologra képes, már közelít ehhez az érzéshez.

- Nemcsak az istenáldotta tehetségét hozta magával Dózi, hanem az „emberségét” is. Amíg a szörnyű betegség le nem állította, legszívesebben azt mondtam volna, hogy minden kedélybeteg, depressziós, vagy csak hullámvölgytől szenvedő keresse ennek a lónak a társaságát.

- Végigjárta a világ legcsodásabb lóistállóit, ötcsillagos boxait, s mégis. A legjobban a többihez képest főleg eleinte inkább putrinak tekinthető dunakeszi istállójában, kifutójában érezte magát.