Ma a Bolton Wanderers visszament egy teljes évtizedet az időben, ugyanis az történt, hogy Gudjohnsen passzából Heskey szerzett gólt.

Mindkét játékos már 36 éves, és csak a közelmúltban tért vissza Angliába: Eidur Gudjohnsen már évek óta Belgiumban játszott, és ősszel szerződtette a Bolton, míg Emile Heskey Ausztráliából tért haza.

Advertisement

Az előző évtizedben ugyebár mindketten meghatározó játékosok voltak, különösen Gudjohnsen, aki a Chelsea-vel és a Barcelonával is elért pár nagy sikert, de Heskey is szerzett pár trófeát a Liverpoollal, továbbá részt vett két vébén és egy Eb-n is.

Utóbbi most, közvetlenül a forduló előtt igazolt a Boltonhoz, és rögtön az első meccsén, pár perccel azután, hogy beállt csereként, gólt lőtt a Blackburn ellen, és a csapata meg is nyerte a meccset.

Amúgy messze ez a nap legérdekesebb híre, a délutáni Premier League-forduló sajnos nem egészen az elképzeléseim szerint zajlott, de ehhez már hozzászoktam, bár azért volt sikerélmény is. Szerencsére a Championshipben már jobban alakultak a dolgok, élen maradt a Bournemouth, és elég szép kis verseny alakul a feljutásért.

Fotó: Getty Images