Én mindent értek, csak azt nem, hogy miért kellett kettévágni a pinát, ha már pornósorozatot posztol az ember? Magyarósi "Gépember" Csaba bloggert például végképp megértem, egy fárasztó nap délutánján, amikor az ember már 8 órája rajong egy gyártó termékeiért, melyikünk ne nyitná meg szívesen a pornóablakot? Én a "kéjvágyó puma elcsábítja az albérletet kereső ornitológuslányt" tematikájú videókat szeretem, de sokan buknak a vékonyka csajok megdöngölését bemutató fotósorozatokra is, nincs ezzel semmi baj. A recskázás sokkal ősibb férfisport, mint a foci.

Azt is értem, hogy a "Heti Apple-csaj" elpornósodása szimpla válaszreakció az Apple = buzitermék gúnyolódásra, bár a dacos pornóposztolásnak van egy olyan hangulata, mintha Magyarósi Gépember tetőtől talpig bőrcuccban, szegecses csuklószorítóban és bőr kapitánysapkában jelenne meg ez Internet Hungaryn.

Ha végignézzük a legutóbbi csajos poszt képeit, azokból pont annyi van levágva, hogy pontosan látszódjon, mi történik Tiffany Thompson mindzsájával és -ban, de mégsem az egész látsszon, csak egy kis darabkája. A bejegyzés amúgy is zseniális, a szerző, mint valami titokban lovászfiúkat kúrogató tévéprédikátor, azon sajnálkozik, hogy egy ilyen gyönyörű szép, jóravaló csaj miért pornózik.

De ha már pornó, az Appleblog miért nem merte vállalni? Vagyis ha már vállalta, akkor miért ijedt meg a pina láttán, és miért vágta ketté? Ez így hirdetőbarátabb? 15 százalék pina már nem is pina? Ezernyi kérdés, amiktől annyira kikészültem, hogy idegességemben kénytelen vagyok gyorsan megnyitni egy incognito windowt.