Na és mi a helyzet a lábakkal, lábfejekkel? A Pornhub készített egy felmérést a testrészek népszerűségéről a keresési adatok alapján, az eredményeket egy csomó térképen ábrázolták.

A női mellek Észak-Európában kifejezetten népszerűek, Peruban és Mongóliában viszont alig (mondjuk Mongóliában a lábakon kívül mindennel így vannak).

Afrika a fenékkontinens, Ázsia pedig – a Közel-Kelet kivételével – az ellen-fenékkontinens.

A Közel-Keleten inkább izgulnak a lábfejekre, Szíria, Jordánia és Irán a világelsők ezen a téren.

A lábszárakra Kelet-Európában kíváncsiak a legtöbben, ezen is belül Lengyelország az első, mi a hatodikok vagyunk a világon. A térségen kívül Chilét lehet megemlíteni, elsütnék valami poént az ország alakjával és a lábak formájával kapcsolatban, de igazán vicces nem jut az eszembe.

A várandós nőkre leginkább Délkelet-Ázsiában kíváncsiak a pornófogyasztók, de Nigériát és a tőle nyugatra eső országokat sem kell félteni.

Végül a punci, ami Dél-Afrikában irtó erős, itt Uganda a világelső, de a térségen kívül Pápua Új-Guinea és Jamaica is domináns ebben a dologban. Sötéttel van ábrázolva a Spitztbergák közel 3 ezer fős lakossága is, őket még a mellek érdeklik talán a legjobban.

A részletesebb eredményeket és adatokat a Pornhub oldalán találjátok.

via Sploid