Viccesen vágott vissza a munkahelye a táncos videóban felmondó csajnak

Három nap alatt 8 millión látták a kiborulva táncoló Marinát. A Next Media nem szívta mellre, a válaszvideóban megmutatják, milyen vicces mókus mindenki a cégnél, beleértve a főnököt.

Egy pillanat alatt lett világhírű az amerikai Marina Shifrin, aki az iroda közepén, kora hajnalban Kanye West "Gone"-jára előadott tánccal mondott fel a szemét munkaadójának, a Next Media Animationnek. A cég gyorsan reagált, de nem megsértődtek vagy pereltek, hanem kihasználták, hogy Shifrin humoros beintését 3 nap alatt majdnem 8 millió néző látta a Youtube-on. Ezért egy rakás munkatárs bevonásával videoválaszt forgattak, ami a felmondós videó paródiája.

Advertisement

Itt látszik a hozzállásbeli különbség Amerika és Európa között, ugyanis eszükbe sem jutott a személyes visszavágás vagy a cáfolgatás. Sőt, Marinát egyszer említik, amikor minden jót kívánnak neki. A lehetőséget arra használják, hogy a céget kaserolják - a tetőn található úszómedence mellett is táncolnak például, szóba kerül a szauna, a főnök pedig láthatatlan puskagolyóktól összerogyva igyekszik demonstrálni, hogy mekkora laza fej - és megpróbáljanak új embert találni a posztra.

Te csak szeretnél ilyen lazán felmondani a béna munkahelyeden

Szar melót még nem hagytak ott ennyire stílusosan.

Marina Schifrin két évig minden energiáját a munkájába fektette. A Next Media Animationnél dolgozott, azaz annál a cégnél, ami szándékosan bénán animált videókat készített a világ híreiből (például itt van egy Charlie Sheenről). Imádta a munkáját, de nemrég megváltozott minden, a főnöke nem törődött az elkészült munkák tartalmával, csak és kizárólag a kattintások számával.

Advertisement

Marina megelégelte az egészet és úgy döntött, készít magáról egy videót, amiben a tartalom lesz a legfontosabb. Nem az, hogy hajnali fél 5-kor táncol Kanye Westre az üres irodában, hanem az a felirat, hogy ezennel ő most FELMOND!

Marinának azért sikerült megtalálni az arany középutat, mert a három napja feltöltött videót már 4 millióan nézték meg YouTube-on.

[Jezebel]