Elkeserítő beszámolót olvastam arról, hogy szombat éjjel az angoloknak és olaszoknak szurkoló ezrek döbbenetére állítólag fradisták jelentek meg az Erzsébet téren, és klaszikus náciskodásba kezdtek. De nem hiszem el.

Nem voltam ott, és bár a dolgot aktív Nb1-es szurkolóként persze bőven el tudom képzelni, akarni nem akarom. Úgyhogy ha te is ott nézted a meccset, megírhatnád, hogy te mit láttál és hallottál. Ha volt egyáltalán ilyen, miből derült ki, hogy pont fradisták voltak? Zavaros ez nekem egyelőre. Ez itt az eredeti beszámoló, Amaurote klaviatúrájából:

Tegnap a Gödörnél néztem az olasz-angolt. Hihetetlen atmoszféra, több ezer, mindenféle nációjú ember, szó szerint mintha Brazíliában lettünk volna, több száz olasz torkaszakadtából énekelte az olasz himnuszt, az angol blokk a jól ismert angol szurkolói énekeket, tényleg különleges volt a hangulat - egészen addig amíg meg nem érkezett egy csapat fradista, akik minimális bemelegítés után ordenáré mód nekiálltak zsidózni és cigányozni..percekig a "mocskos zsidók"-tól és a "sieg heil"-től zúgott a Gödör és környéke…eszméletlen égő volt, szó szerint megfagyott a hangulat és egy pillanatra elnémult az egész környék. Nem tudom éreztem e magyarként magam ennyire kínosan valaha is.