Végre van saját konteónk! Egyszerűen nem lehet véletlen, ha egy váratlanul támadt helyzetben - spontán tüntetők elfoglalják a pártszékház kertjét - a Fidesz Selmeczi Gabriellát küldi a helyszínre egy tál vaníliás karikával. Jó, hogy nem hátrafelé lovagolt egy pónin, miközben a Harlem Shake-re rángatózott. És mindezt egy nappal azután, hogy Áder János animgif-kompatibilis módon röhögte ki Matolcsy "Megszünt a pénz" György jegybakelnököt.

A Fideszről régebben szokás volt azt mondani, hogy ördögi ügyességgel manipulálják a médiát, miközben a való életben előbb egyik bénázásból estek a másikba, hogy a végén még rá is lépjenek egy gerebléyre. De most határozottan megváltozott valami.

Miközben Kumin Ferenc segítségével ügyesen altatnak, a titkos mémtanácsadók javaslatára a kommunikációjukat mikroblog-kompatiblissé tették. A jelszó: ami nem érthető meg egy másodperc alatt, az ne létezzen!

Az indítás ígéretes, izgatottan várjuk, hogy a pártvezetésnek tetszeni fog-e az új irányvonal, és Kövér László tényleg élő hungaromémmé változik-e.